Българското дружество сключило десетки сделки за покупко-продажба на недвижими имоти 

...
Българското дружество сключило десетки сделки за покупко-продажба на недвижими имоти 
Коментари Харесай

Варненската прокуратура работи по Европейска заповед за разследване, изаздена от Литва


Българското сдружение сключило десетки покупко-продажби за покупко-продажба на недвижими имоти  на стойност милиони евро, само че заплащания за добитото имущество не са били осъществявани, макар че по контракт окончателното разплащане е било планувано през 2016 г. 

Изпълнението на Европейската заповед за следствие е било предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура във Варна. Законният период за осъществяване на Европейска заповед за следствие е до 90 дни.

Пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна напомня, че Законът за европейската заповед за следствие бе признат от Народното събрание и влезе в действие на 20 февруари тази година. Новият закон урежда изискванията и реда за признание и осъществяване на Европейска заповед за следствие по наказателни производства, издадена в друга страна – членка на Европейски Съюз, както и издадени в  Република България по наказателни производства и изпратени за признание и осъществяване в друга страна – членка на Европейски Съюз.

До момента в Окръжната прокуратура във Варна са получени 7 европейски заповеди за следствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР